Lean & Green Off-Road groeit door met NewWays Zuid-Holland

Synchromodaal Transport in de eigen regio toegankelijk maken voor verladers en vervoerders gaat richting een landelijk dekkend actienetwerk

Donderdag 29 juni is tijdens een goed bezocht evenement samen met ondernemers en gedeputeerde Rik Janssen van de Provincie Zuid-Holland NewWays Zuid-Holland gelanceerd. NewWays Zuid-Holland heeft als doel om Synchromodaal Transport dichtbij verladers en vervoerders in de provincie Zuid-Holland te brengen. Het is een initiatief van de Provincie Zuid-Holland met ondersteuning door het actieprogramma Lean & Green Off-Road van Connekt en Topsector Logistiek. 

Hiermee staat NewWays Zuid-Holland in verbinding met andere regionale programma’s die Synchromodaal Transport kansrijk maken voor verladers en vervoerders. Belangrijke tools voor juridische zekerheid en connectiviteit tussen gelijkgestemde verladers en vervoerders worden beschikbaar gesteld, zoals een Legal Office en de Joint Corridor applicatie in de weConnekt-app. Inmiddels hebben verladers en vervoerders al een volume ter grootte van ruim 60.000 vrachtwagens op 7 verschillende corridors aangemeld in de weConnekt-app. NewWays Zuid-Holland gaat op korte termijn een regiomanager aanstellen die de verladers en vervoerders gaat ondersteunen om met deze volumes Off-Road te gaan.

Het bericht Lean & Green Off-Road groeit door met NewWays Zuid-Holland verscheen eerst op Topsector logistiek.